U heeft de term Wordpress vast wel eens langs horen komen, op de werkvloer of in uw privéomgeving. Maarre... wat is Wordpress precies?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken.
Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website of weblog te bouwen.

Wat kunnen wij voor u doen?
Alhoewel Wordpress met zogenaamde one-click-installers eenvoudig te installeren is, komt er natuurlijk meer kijken bij een goede website.
Wij kijken met u wat u wilt vertellen op uw website, hoe wilt u dat uw bezoekers door uw site navigeren en wat wilt u uw bezoekers aanbieden?

Samen met u maken wij een functioneel ontwerp en gaan we op zoek naar een geschikte template voor uw bedrijf en doelgroep. Daarna zorgen wij voor de inrichting van uw website en het vullen met de juiste content.

"Dat kan iedereen!" en "Een kind kan de was doen", kreten die je vaak hoort wanneer software als Wordpress ter sprake komt. Tuurlijk, Wordpress doet een heleboel automatisch voor je maar toch gaat niet altijd alles van een leien dakje.

Wat als de installatie niet goed is verlopen of updates en plugins niet (meer) geïnstalleerd kunnen worden? Wat als er aanpassingen gedaan moeten worden aan een aangeschafte template? Wat als u zelf helemaal geen zin hebt om u hier in te verdiepen?

Nou, op die momenten bent u bij Cookin' Webdevelopment aan het juiste adres. Wij kijken graag (vrijblijvend) met u mee om te zien waarmee wij u van dienst kunnen zijn zodat uw website snel weer tip-top in orde is.

Neem contact met ons op als wij u kunnen helpen >

 

In samenwerking met Meneer John, bieden wij volledige wordpress webhosting.
U de lusten, Meneer John de lasten.

Meneer John is nog zo’n echte ouderwetse dienstverlener. U kent ze wel. Goede service, korte lijnen en doen wat hij zegt. Dat is Meneer John… ten voeten uit.

Meneer John zorgt namelijk dat uw websitesoftware up-to-date blijft en dat er dagelijks een volledige backup wordt gemaakt van uw website, documenten en database. Handig.

Daarnaast assisteert Meneer John met de inrichting van uw domeinnaam en e-mailadressen en dat allemaal zonder poespas.

Klik hier voor meer informatie over Meneer John Webhosting

 

Het bedrijf Contact