Wanneer u uw producten wilt aanbieden via internet kunt u gebruik maken van een webwinkel of webshop. Een webwinkel bestaat uit een productcatalogus, bestelsysteem, eventueel een klantenbeheersysteem en onderhoudsmodule. Aan ieder product uit de productcatalogus hangt een bestelfunctie. Zodra een bezoeker een product bekijkt, kan dit direct besteld worden door het in de winkelwagen te plaatsen. Na het samenstellen van de bestelling vult de koper zijn adres- en contactgegevens in en wordt de bestelling afgehandeld.

Eenvoudig bestellen
Klanten een gebruikersnaam (of e-mailadres) en wachtwoord in laten vullen, vereenvoudigt het bestelproces. Een bestaande klant hoeft zo bij een herhalingsbezoek niet opnieuw alle gegevens in te vullen. Extra voordelen van het bijhouden van klantgegevens zijn o.a. het uitdraaien van besteloverzichten per klant, het mailen van relevant productnieuws of het automatisch toekennen van kortingen aan bepaalde klanten.

 

Online betalen / afrekenen
Als u een online productcatalogus en webwinkel hebt, kent u de risico's van wanbetalers. Producten worden geleverd maar niet betaald. Met een van de online betaalmogelijkheden zoals iDeal of Paypal, beperkt u de risico's. U ziet immers direct of een binnenkomende bestelling betaald is. iDeal wordt momenteel ondersteund door de meeste grote banken in Nederland.
Meer weten over online betalen? Klik hier >

Totaalpakket van A - Z
Verhaeg Webdesign & Webdevelopment biedt een totaalpakket. Wij zijn nauw betrokken bij het functioneel ontwerp, grafisch ontwerp en de technische realisatie van uw website. Ook verzorgen wij de registratie en webhosting van domeinnamen en ondersteunen we bij de ingebruikname van uw webruimte en
e-mailadressen. Zie ook Webhosting >

Ons netwerk van grafisch vormgevers kan tevens van pas komen bij het ontwerpen en leveren van uw huisstijl en overig drukwerk. Tot slot kunt u een beroep doen op een ervaren copywriter voor het schrijven van commerciële teksten voor websites en andere communicatie-uitingen.

Hulp nodig? Geen probleem!
Wij exploiteren momenteel in eigen beheer de webwinkels MisterQuality.nl, Baristashop.nl en Eseshop.nl. We kunnen u dus prima ondersteunen bij de inrichting van uw webshop. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het maken en bewerken van productfoto's en het (her)schrijven van productbeschrijvingen.

Een complete webwinkel inclusief productcatalogus, online factureringssysteem, klantbeheer en online betaalmogelijkheid middels iDeal en PayPal, is gebouwd voor Mister Quality (www.misterquality.nl).

Meer voorbeelden van webwinkels die wij voor onze klanten gebouwd hebben, vindt u in ons portfolio >

Het bedrijf Contact