Het besluit om een website te nemen is makkelijk genomen. Maar wat dan? Wat wilt u bereiken en wat wilt u bezoekers bieden? Eerst denken dan doen is ons devies. Eigenlijk is een website als digitale folder een gemiste kans. Er zijn immers veel manieren zijn om de functionaliteit van de website of bepaalde onderdelen te vergroten. Een simpel voorbeeld is het aanbieden van gebruiksinformatie van uw producten. Bezoekers kunnen deze informatie raadplegen zonder (telefonisch) contact op te hoeven nemen. Dat scheelt uw organisatie tijd en levert gebruiksgemak op voor bezoekers.

CMS of statisch?
Een belangrijke afweging is of u de website zelf wilt kunnen onderhouden met een CMS (Content Management Systeem). De initiële kosten van een website met een CMS zijn hoger, maar laten zich snel terugverdienen doordat u zelf uw website actueel kunt houden. Verwacht u zelden informatie te willen wijzigen, dan volstaat een statische website. Het onderhoud laat u dan door een webdesigner uitvoeren.

 

Onderhoud uitbesteden
Het onderhoud aan uw website kan door ons op twee manieren worden verzorgd. Wij werken op basis van nacalculatie of op basis van een fixed price. Ook kunt u kiezen voor een onderhoudscontract. U koopt dan vooraf een aantal onderhoudsuren in tegen een gereduceerd tarief. De bestede tijd voor onderhoud trekken we van het onderhoudssaldo af. Als de ingekochte uren verbruikt zijn, worden de extra werkzaamheden op basis van nacalculatie verrekend. Ook tegen een gereduceerd tarief. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een nieuw contract.

Mogelijkheden te over
Iedere website is anders. En wordt goeddeels bepaald door uw logo, huisstijl, smaak en doelgroep. Daarom leveren wij standaard maatwerk. We zijn pas tevreden als u het bent en we gaan graag de uitdaging aan om een optimale website te realiseren voor u en uw klanten. Optimaal in de zin van functioneel, esthetisch en gebruiksvriendelijk.

Webhosting
Wanneer uw website gebouwd is, moet deze uiteraard optimaal bereikbaar zijn. Kwalitatieve webhosting is dan uiteraard een must. Uiteraard kunnen wij daarin voorzien. Meer weten over webhosting? Klik hier >

 

Totaalpakket van A - Z
Cookin' Webdevelopment biedt een totaalpakket. Wij zijn nauw betrokken bij het functioneel ontwerp, grafisch ontwerp en de technische realisatie van uw website. Ook verzorgen wij de registratie en hosting van domeinnamen en ondersteunen we bij de ingebruikname van uw webruimte en e-mailadressen. Ons netwerk van grafisch vormgevers kan tevens van pas komen bij het ontwerpen en leveren van uw huisstijl en overig drukwerk. Tot slot kunt u een beroep doen op een ervaren copywriter voor het schrijven van commerciële teksten voor websites en andere communicatie-uitingen.

Voorbeelden van websites en onderhouds- modules die wij voor onze klanten hebben gebouwd, vindt u in ons portfolio >

Het bedrijf Contact